8. ledna 2014

Oblíbené outfity za minulý rok...

Další článek z rubriky vracející se k minulému roku a hodnocení, některých oblíbenců. Tentokrát to bude několik outfitů, které se jsem ráda v minulém roce nosila a nebo jen některý kousek oblečení z outfitu. Jsem taková, že si nějaké kousky ve svém šatníku oblíbím více a poté je upřednostňuji před těmi dalšími, a některé oblečení nevynosím tolik, což mě štve a proto se budu snažit více kombinovat, více vymýšlet a být více nápaditější. 


V létě mě bavilo nosit barvičky, především modrá se stala mojí oblíbenou, a budu jí věrná i nadále. A také harémové kalhoty byly stálicemi. Na podzim jsem si pořídila pár nových kousků, nějaké svetříky, šátky a také mé tolik oblíbené černé sako s knoflíkovými detaily a nabíranějšími rameny, ve kterém prý vypadám, jako generál. Začala jsem opět nosit i košile a objevila, některé jejich výhody, pokud zvolím dobrý střih dá se s nimi ledaco zakrýt. I mé podzimní červené sáčko, které nosím i z jara jsem vyvětrala ze skříně a dostalo několik pochval. A když začalo s počasím přituhovat opět přišla na řadu červená a můj zimní kabátek, šály a šátky si užívám od podzimu vlastně i přes zimu a budu i na jaře. 

Co se týče doplňků začínám přicházet na chuť kouzlu zlaté bižuterii, ale i když ta stříbrná stále vede. Z kabelek mám své oblíbené neutrální stálice a doufám, že pomalu začnu nosit podpatky, které vypadají tak skvěle. Také jsem ke konci roku začala experimentovat s účesy, culíky, copy, vlny a tak mě baví a jsou neokoukané. 

Máte také nějaké své oblíbence v šatníku za minulý rok? A nebo nastala u Vás nějaká outfitová proměna?

5 komentářů:

  1. Můj favorit je outfit s kostkovanou košilí :-) Takovou si musím taky pořídit.

    OdpovědětVymazat
  2. Nejvíc se mi líbí ten s hnědou kabelkou. Máš to krásně sladěné, i ten dům za tebou krásně ladí :)

    OdpovědětVymazat
  3. Nejvíce se mi líbí outfit s červeným sáčkem! Sluší ti to :)

    OdpovědětVymazat
  4. Mne sa najviac páči horný hnedý outfit :) vyzeráš skvele :)
    Pozývam ťa na moju giveaway :)BellesFleurs

    OdpovědětVymazat